❤Result :(❤
Friday, 21 December 2012 | 23:18 | 0 love drops

Hi Assalamualaikum dunia :) *kelipkelip mata*
Okay, dah lama gilaaaaaaa bahabii aku tak menghapdate blog nih. Err -.-
Hmm. Nih nak cita pasal result Pii-Emm-Arr akuu. *muka longoi*
Like always, aku takdapat nak banggakan mak bapak aku dgn result aku :( Teruk sangat result kalini. Dgn 2A4B2C. Semua cakap ' alaaaa okay latuhh, ada A jugak ' . 'alaaa, okay lah takde D, dari aku ada D ' And bla bla bla........ Pehhhh, bagi korang okay lah, tapi bagi aku? Hmmmm. Sentap woii. Tapi takpe, at least aku dah cuba sedaya upaya aku. Just yang C tuhh, subject y aku rasa agak lemah like Sej and Geog. Hmm. Memang aku kurang minat subject-subject nihh. Haihhh, tapi takpe, SPM ada lagi. Fighting untuk SPM pula lepasni.
Tapi now, aku confused, nak pindah or nak stay senai? Err. Kalau pindah, nt dah tak aktif pengakap dah. Pengakap udara tuh. Mana nak carik? SMK SENAI je ada tau! HAHA :D Tapi, kalau stay pulak, hmm membosankannnnn :( Nak jugak rasa berdikari mcm mana kan? Stay jauh dr makbapak mcm mana... Right?
Haihhh, mak aku pulak, seboleh-boleh taknak aku stay Senai. Dia kata nanti aku merayap jehh. Hewheww :3 *kenyataan* Aku tengah mohon Sek. Teknik Perd yang kat JB uhh. Kalau dapat memang aku pergi ahh. I hope so :) Dah lah, skip cita pasai nih kayyyyyy.....................................

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥