❤Lepaskan diaa ~ ❤
Friday, 26 October 2012 | 01:11 | 0 love drops



Ehh. Hi. Hm, sorry aku takde mood harini. Baru nak happy sebab dia ckp dia pun rindukan aku, tapi musnah lepastu. and lastly, my tears drop on my lappy :'(
Sedihhhhh nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........* still menangis*
Nih untuk awak eh Adi :) Hope awak baca ni.. 

Adi, lepas kita clash, jujur ira cakap  memang couple dengan Awal. Tapi ktorg couple taklama. Ira y mintak clash sebab ira takboleh nak syg dia. Takboleh nak dia dlm hati ira. And my mind always thinking at you.
Dan sekarang dlm hati ira takde lelaki. And no boys allowed in my heart. Give up dgn lelaki!
Ira mintak maaf selama ni ira selalu sakitkn hati Adi, curang dgn Adi, tipu adi, buat adi nangis *kalau ada*
and else. Hope adi maafkan kesalahan ira kat Adi :'(
Since kita break haritu, ira takpernah berhenti menunggu balasan mesej dari Adi. Dari jauh ira selalu perhatikan Adi main bola kat taman. Ada Adi perasan semua tuh? Tak! Yes, Adi takkan pernah perasan dgn smua tuh sb Adi dah bencikan Ira. yeaa, :') Mmg patut pun Adi bencikan ira kan?
Ira dah betrayed adi, buat jahat dkt Adi. Okayy, from now on, dgn lafaz bismillah, Ira lepaskan Adi, Ira takkan berharap dkt Adi lagi :') Adi tolong lupakan ira kay? Tolong lupakan semua pasal ira?
Ira taknak Adi ingat Ira. Ira jahat dgn Adi !! And Ira harap sangat y adi bahgia dgn semua pilihan adi lepasni.
Bukan bahagia dgn Ira. Ira taknak Adi terseksa dgn Ira. Ira takboleh nak buat Adi bahagia. Biarlah Ira sakit hati tengok Adi bahagia dgn orang lain, dr Adi terseksa bahagia dgn Ira.... And ira harap adi paham knpe ira buat semua nihh. Ira kalau boleh taknak hilang adi, tapi takdir mengatasi segalanya. Adi bukan jodoh ira. Sokayy. Ira rasa gembira sangat bilaa Adi ckp y Adi rindukan ira :') Thanks. And ira nak adi tahu betapa dalamnya sayang ira dkt adi. 10 bulan kita harungi suka dan  duka bersama :') Selamat Tinggal Cinta Pletonik :') Kita sentiasa rindu dan sygkan awak :') 

 Mati-2 aku igt kn die kesunyian bile putus nn aku . skali malam putus esok dah kaple nn laki lain . Sumpah nyesal gile :') . 

Papa, i'm so sorry :'( Sy couple sbb sy nak tenangkan hati sy. Tapi serious sy takboleh nak terima dia. Dia tak sama mcm papa. I really hate that :'( I really miss that you called me mama, and be my gedikkksss :') And miss that we hang together, you hug me, kiss me, and holding my hands :') I really miss that moment damn much :'(If i have second chance, can you be my prince again? I promise that you will be my prince forever :') And i promised that you would not be hurt by me.. *angan2 nak bnd tuh kembali *

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥