❤Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'(❤
Sunday, 18 December 2011 | 00:10 | 0 love drops

Huwahhhhhhh :'( Rinduuuuu lahh . Mesti korang tertanya tanya aku rindu sape kan ? Adui , aku rindu Family aku lhh berkkkk >.<' Ingat aku rindu ap ? Boyfriend ? Please . I'm SINGLE . Muahahaha .
Haha , semalam meleleh air mata aku sebab aku rinduu mak aku . harhar . Sebelum korang tny baik aku bgtau dulu . Yesss , jujur aku nih gembeng siket . Muahahaha :DD
Aww , maluu ni xP

Yg pakcik aku ni pun satuu pegi tnye pasal mak aku ni pahal . Kan dah meleleh air mata anak sedara awak ni . Haha . Pakcik aku ckp pasal mak aku , aku terus tunduk kepala . Konon-2 tengah tenguk henfon , padahal dah berkaca mata ni . Tunggu nak pecah je . Haha . Aku rasa dah nak pecah air mata ni aku terus lari masuk bilik . Terus nangis . Muahaha . mama kakak rinduu mama ni :'( . Muehehe . Almaklum , aku only girl in my family . Ofc rapat dgn mama rite ? Hewwheww . Semua ckp kalo sorang pmpn ni manje sikit gn mak . Aku ? Manje kew ? Haha , siket lhh . Kalau nak ape-2 pun dapat lh jugak , tp tak semua . harhar .

Okay , sambung -/- Patuhh semalam adek sedare aku nampak aku nangis dea g bgtau pakcik aku . Ap lagi . Pakcik aku ckp mcm mane ni kalau dah masuk asrama ni , nak masuk Uni nanti . Jauh siket dgn mama , Rinduu mama nangis . Harhar . Aku pun taktahu knp semalam sebak sangat hati ni wehh ingat mak aku . Adek-2 aku , Ayahh aku . Biase duduk kt kg berminggu minggu tkd pulok acanii . Ni baru kat KL dua minggu dah HOMESICK . Takbole jadik ni . Harhar >.<'

Terubat rinduu aku dapat call mak aku semalam . Harhar . Aku call lepastuu mak aku cakap dia beli henfon baruuu wooooooo :'( Nak nangis ni wooooooo :'( Madah ayah aku dapat bonus beli phone kan ? Beli kan dia pny phone dgn mak aku pulak tuu . Phone aku taknak belikan . Takpe , ookay foineee bye :P # ayat azan gn kitit . Haha , aku balik senai nanti aku ngecek puas-2 . Tadi dah ngecek ayah aku topup kan . Harhar . Rm30 bhaii . Sukaaaaaaaa niiii :DD
Muahahahahaha . Mak aku dah janji nak belikan aku phone . So , memey ahh ! :P 




# mak jemahh oyy 

Nampak budak yg omey-2 kat atas ni ? Adudoohh , aku miss budak gemuk ni gilaaaaaaaaaa :'(
Haihhhhhh , rindu nak cubet pipi dea kuat-2 , nak cium dia sampai dia nangis , nak picit pipi dia sampai merah , nak tarik pampers dia , pukul bontot dia kuat-2 , sembur muka dia guna air , rindu nak buli budak kecik gemukkkkk ni laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! Adek aku rinduu kau lhh gemukkk . Angah ckp kau carik aku yee dek ? Haha . Untunglahh kau takde kakak yg nak buli kauu selalu dua minggu ni . # jahat kan aku buli adek aku .


Kitit , Tasha , Azan , Adi , Miela , Syarul . Korang rindu aku ke ? Haha , asyk tny aku bile balik je ?
Haha , rindu nak ngalan aku lewwtuu . :P Syarul jangan nak jeleskan aku lahh gileeee . Aku tahu aku takdapat pegi sukaneka tuu . Haihhh , kalau aku ad mseti aku dapat lepak gn korang kn ? humm :( Sedihh nie . 
 
Untunglah dorang terpilih pergi dataran . Menyesal aku tak pergi silat . Nak nangis siakkk :'< Countdown bile nak balik senai ni . Rindu dekat diorang semua :* 

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥