❤Perangai Cantik Siket Lhh Berkk -.-'❤
Friday, 16 December 2011 | 03:25 | 0 love drops
* ape kaitan aku letak gambar ni ? // abaikan :P

Okay done :) Hai BoyFriend ♥ Hye GirlFriend ♥ 
How today ? Getting better than yesterday ? Uhh , i dont think so >.<' Life aku kat KL always like another
day . Bosan lah sial . Macam hape sehh dah lari dari tajuk . Haha . Abaikan saja . Aku bosan sial duduk sini .
Nak main mecet sape nak main mecet gn aku . Huh ! Sombong gilaaa ! Sombong awak tu tak kemane lhh wak :P
Bodoh simpan sikit kay ? :3 Bila nak topup berpulun orang nak mecet dgn aku . Phuiii :P
Gedikk betul awak semua ni kan ? Haihhhh -.-'

Bila kita nak korang semua tinggalkan kita , dah senang , dah ada yg baru semua semua tinggalkan kita . Tp bila nak apa-2 jadah semua carik kita >.<' Bongok lh awak ni berkkk ! Haihhhh ==' Gua terasa sial lu buat semua tu kat gua . Jangan ingat gua ni banker lu lhh ayam . Ahh , chipet ^^v
Cibbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!

Semalam dua orang mintak kita Topup . Dua-2 capital A :D
KahKah . Dah-2 lewwtuu aku selalu belanja korang Topup kan ? Rm5 pulak tuhh . Tuihhhh :P  # 5 je kot , gebang mcm berpuluh kau topupkan .
Tapi duet jugak wehh . Haha . Salah aku jugak , baik tak bertempat . Haha , asal ada chance duet keluar je semua berpulun nak topupkan orang . Kahkah . Okay fine , aku serik >.< Kalini aku takkan topupkan orang lagi dah . Haha . Byebye korang , Aku takkan jadik banker topup korang lagi dah . Mueheheh . 


Tapi aku topupkan capital A yg first je sbb dia janji dia bayar balik kan ? So aku pun okay je lhh . Aku pegang janji dia nak bayar . Kalau dia tak bayar mmg sampai aku mati aku tkkan maafkan dia lah berkk . Biar dia hidup dengan hutang . Harhar . Jahatnya aku . Tak bayar mmg dia pny hal lhh . Sengaja carik pasal dgn aku lewwtuu . Hidup nak bergelumang dgn dosa silakan . # bajet je aku nih . Phuiii :P
2nd capital A :') Atetetete , soryyy . Ngehhh ~ Hahahahaha :DD Tak cukop bajet nak topupkan kau mehh .
Act malas sebenarnya . Kahkah . Yall (Y)

Kaybye :) Aku nak mandi . Peace yoo jika anda terasa ^^V Bergurau :P Capital A :') Reply mcet aku tauuu ! Kahkah , Bergurau lagi :P

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥