❤Ciri-2 Lelaki yg Perempuan Tak Suka :)❤
Thursday, 15 December 2011 | 21:45 | 0 love drops


1. Perokok
      - Yang part ni merokok ni aii yakin seratus peratus perempuan paling tak suka . * termasuk aku . 
       Sapa nak pakwe sendiri busuk woi . Bukan setakat kau je berpotensi dapat penyakit
       dengan makwe makwe kau sekali jalan nanti . Anak orang tu . Aku hate gilaaa orang hisap rokok ni 
       Ayah aku sendiri kena marah kalu dia hisap dpn aku . HAHA :DD
2. Suka mengongkong.
     - Sangat mendukacitakan sangat kalau dapat pakwe suka mengongkong . Nak pergi
       situ , kena kongkong . Nak pergi sini , kena kongkong juga . Tu tak jadi bini lagi tu ,
       kalau dah kawin tu mahu sorok bini bawah katil tak bagi pergi mana-mana . Mak saya
       pun tak kongkong saya , awak nak kongkong saya lebih lebih ni apehal wak ? Saya pun takde nak        kongkong awak lebih-2 kan ? x)

3. Hipokrit.
     - Yang ini sangat inesen ye . Dalam erti kata lain, suka bermuka-muka . Kalau orang
       dah suka bermuka-muka ni lama kelamaan , suka menipu sekali . Baru perfect .
       So gegurl , jangan cari yang cenggini . Palsu belaka . Talam Dua Muka je ni . Suka permainkan
       kami yg kaum HAWA .


4. Gila seks.
      - Yang ini pula annoying . Serius annoying . Kalau dah kemaruk sangat , pergi kawin
       lah awak , apanii . Saya belajar dalam agama tajuk perkahwinan , kalau lelaki cenggini
     baik kawin je terus . Hukumnya wajib . Dah lah macani patuh sebok nak rosakkan anak dara orang .
 Jangan rosakkan anak dara orang ,  kesian tahu . >.<'


5. Egois tahap maximum.
    - Lelaki memang semuanya ego kan . Walauapasekalipun tetap dia nak mempertahankan
      keegoannya daripada runtuh . Tak macho lah tak ego kan . Nanti makwe pijak
      kepala , sapa susah . Tapi apa kata rendah kan sikit ego tu untuk orang yang awak
      sayang . Ego tahap maximum pun tak best juga . Tak sedap ah bro !

6. Busybody.
     - Yang ini pun annoying you know . Kelakar ah lelaki busybody . Ada macam perempuan
        tak suka sok sek sok sek ? Suka jaga tepi kain orang . Tak perasan diri sendiri pun tak
        berapa nak sempurna mana . Sibuk hal orang , tak baik tau wak . Kita tak sebok hal awak jgn
        nak sebok hal orang lah . Gedikkk lah awak nie >.<' Eee , sucks , tak shukewwwww !

7. Hot temper.
       - Lelaki baran ni memang perempuan tak suka . Kalau salah sikit , nak marah .
        Kalau sepuluh kali jumpa sepuluh kali nak marah , putus lah jawabnya . Kadang-kadang
        lelaki ni tak tunjuk barannya masa bercinta , semuanya indah . Lepas kawin ,
        periuk nasi pun main campak je dekat bini . Masa tu baru tahu erti penyesalan
        kawin dengan lelaki begini . Tapi sometimes lelaki hot temper ni , hati baik mungkin .
       * sometimes lahh .

8. Jiwang terlampau.
     - Ini memang tahap kes geli geleman . Ayat semua stok nak ayat novel je . Geli tahu .
       Ni macam dah terlebih prihatin sangat ni wak . Tak semua perempuan suka lelaki
       jiwang terlampau prihatin sampai meremang bulu roma bulu ketiak semua lah berdiri
       tegak macam nak nyanyi lagu negaraku . Baik jadi lelaki sweet daripada jadi lelaki
       jiwang tapi hampeh habuk pun tarak . Geli je doooohhhhhhh >.<' .

9. Cemburu membabi buta.
     - Hati-hati wak kadang-kadang kalau cemburu cenggini boleh makan diri sendiri tau .
       Cemburu pun berpada-pada lah . Tak kan makwe nak jalan dengan schoolmates
       sendiri pun nak cemburu bro . Hilang lah kejantananmu nanti . Mu kalau jalan dgn kawan mu semua 
       bolee je berkkk -.-'


Thats all . Ini apa yang saya rasa , dan kaum gegurl pun merasa . Sorry kalau terasa .Sekian . Assalamualaikum . 


Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥