Monday, 28 November 2011 | 22:38 | 0 love drops
Okay hi , assalamualaikum :) Hihii , i'm back . hhaa , setelah sebulan aku mendiamkan diri , akhirnya ku muncul kembali . # ayat nak gerak susur . Haha , heyy , rinduu iteww tk ? Rindu tk rindu tk ? Ofc tk enn ? Alaaa , iteww enn tk layak dirindui . Haha , sentap nii . Cheyttt -.-' Haha , pe khabaq korang ni ? Sehat ? amacam ? Best cuti ?
Haha , bg aku cuti ni best kot , sebab setiap petang aku lepak gn membe-2 kat sini . Jalan-2 naik moto laa , haha , malam pun samee tauu . Kahkah , then kan , aku masok silat . Wakaka >.<' sajee jea nak masok ann . Hha , best kott . Setiap sabtu malam ada silat . Pergi macam nak buat rombongan meminang wehh . Haha , okay , stop it !

Err , aku dah lame tak update blog sebab aku patah hati :'/ kesian kan ? Muehehe . Takpaya nak kesian sangat lhh . Adudu :'> Tpi patah hati aku semakin hari semakin berkurang lhh . Aku dah mampu lupakan dia wehh . Dah bole senyum tnpa senyuman fake aku yg dulu tuu kat memb-2 . Dah bole ketawa tnpa ketawa fake aku tuu :'D Ya Allah , indahnya dunia dapat kawan yg dapat memberikan aku kebahagiaan ketika aku dilanda kekecewaan :') Aku senang dapat kawan mcm you all . Sayang kaurang lhh weehh :') Haha , tkd kaurang aku tktahu hidup aku macane ? Huru hara kot ? Haru biru kot ? Haihhh ==' entah lhh .

Sabtu harituu ada satu numb asing masuk phone aku , dea call aku tp aku tak angkat sebab masetuu aku tengah silat . Dah balik silat bnd first aku carik phone aku ofc . Muehehe :'> Aku tenguk ada satu numb nihh . Aku tny lhh Syarul , Adi , Kitit , Tasha semua kenal tak numb tuu , tp dorang ckp tak --' haihhh , aku pening nii . Then aku call lhh ckp nie sape ap sume . Dea ckp aku zura ke ? Makin pening kepala aku . Haha , last-2 aku dapat tahu name dea syarul . Tp bukan Syarul Tayul tuu . Syarul budak skudai . Entahh --' aku pun tak kenal --' Umo dea hang tauu berape ? Allahh --' 21 toqqq ! Teerkejut mak jemah oyy ! Beza 7 tahunn tuu . walaaweyyy --' Haahh , cancel lhh jadik tuuttt . Jadik memb or abg angkat boleyy lhh .  # Ayat bajet cenggiteww lerw . Brr ~ Then semalam kitit text aku ckp ade org nak kenal gn aku . Kawan sepupu Azan yg bole tahan BABI dea tuu . HAHA # kitit yg ckp bfie dea (AZAN) babi kayy . XD
Nama dea Hafiz :D Budak Kg Melayu Pandan . Umo 17 . Form 5 lhh kan ? Dea mintak tuuttt gn aku . Alahaiii , soryy lhh wkk , kitee dah ada bfie lahhh .Soryyy eaaa ???? :')

Ehh , korang-2 nampak tak pic boy handsome  kat sebelah tuu ? Nampak tak ? Brr ~ tak nampak sila pakai kanta pembesar yee ! Muehehe . Dea dah dapat curik hati aku balik wehh . Huhuu ~ Happy sngat-2 . Dulu dea penah nak curik hati aku , tp dah di curik dulu dengan Capital A tuhh . Grr ~ Tp aku dgn Caapital A tk lama . Gasak lahh . Dea pun dah lupakan aku . Dah ada pengganti yg jauh lebih baik , cantik dr aku kan ? Sukahati dia lhh --' Hidup dia kan ? Aku malas nak masuk campur lagi . Aku pun dah ada pengganti dea . Brr . Okay , cerita pasal budak laki uhh . Mesti korang tertanya-tanya nama dea sape kan ? Umo bagai ? Err , nama dea ape weehh ? Nama dea : Muhd Shahril Farhan bin Musa . Nickname dea ape ? Nickname dea : Bie :') # tuu aku je boley pngel . Sila jeles :P Muehehe . Nickname dea - Paan , Cayel , Boy .
Umur dea berapa ? Umur : 16 # makne nye dea form4 lhh kan ?
Sekolah mana ? Sekolah : SMDHHY , Rengam Kluang Johor .
Kat mana tuu ? Dekat-2 gn kampung aku lhh dhol --'
Numb telefon dea berape ? Jangan nak mengadee nak numb dea okayy ?
Fbee dea ape ? FB dea ? Carik sendiri -.-' Nanti ada masaa terluang aku bagi lhh . Sebab dea tengah deactivated dea pny fbee . Cara aku contact dea ap ? Cara contact dea , texting gn calling jelahh . Tp kalau balik kampung aku bolee jumpe dea . Aww , sukaa nii <3 Semalam baru lepasjumpa dea . Dea bwk aku jalan-2 naik moto ouhh :'D

awakk-2 , thanks dah curik hati sy kembalii . Sy taknak hilang awak lagi :') Thanks sudi menunggu sy . Sy janji sy takan sia-2 kan awak kay ? Chenta kaw sygg <3

Wehh , nyett , aku dah balik Senai nie , kau jangan Nakal-2 ea kat sanee ? Jangan nak menggedik gn pempuan lain . Aku ada spy . AKu dapat tahu kau menggedik gn pempuan , Aku bagi kau kaki nanti . Muehehe :'> 19/12 nanti aku balik sane lagi . Aku nak gi KL . Aku nak jumpa kau puas-2 . Nak tatap muka kau puas-2 . Aku takpuas semalam date gn kau , membe aku kacau daun kan ? Haha , patuhh kau bwk lari aku , memb-2 aku kejar dari belakang . HAHA :DD Best gilaaaaaaaaaa :'D Miss that moment . Muehehe .


Bie , call lahh aku dhoo :'> aku rindu kau nii wehh . Taksabar nak gayot gn kau lame-2 . Kau balik keje cepat kay ? Jangan noty-2 . Ly , muahhhhh :*

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥