Tuesday, 29 November 2011 | 23:54 | 0 love drops
Kenapa aku mesti ingat dia kembali ? Kenapa dia harus muncul lagi ? Tolong lhh terima kenyataan yg aku bukan milik dia lagi . Aku dah milik orang lain Ya Allah :') Aku rasa bersalah dengan diri aku sendiri . Aku rasa bersalah dengan bfie aku , aku tipu dia . Aku ckp aku dah lupakan ex-bfie aku yg lame , tp the fact is NO ! Seriously , aku takbole lupakan dia weehh . But , i'll try my best to forget him . To release my mind . To forget him as my bfie but not as friend . I still can be friend with him :'D

Tp aku pelik --' knp dia muncul dalam mimpi aku semalam ? Kenapa ? Persoalan nye di situ ! Kenape dia harus muncul kembali dalam diri aku ? Dalam mimpi aku ? Adakah ini petanda bahawa aku patut menerimanya kembali dalam hidup aku ? NO ! It won't be happen :') Aku takbole terima dia lagi . Dia dah milik orang lain dan aku pun dah jadik milik orang lain . Pelengkap hidup aku sekarang ialah Muhd Shahril Farhan bukan Dia ! Aku harus terima kenyataan ! Harus !

Semalam aku rasa serba salah gilaa . sebab aku , Tasha maki dia :'I Sebab aku bgtau Tasha pasal text yg dia bagi yg berbunyi " Kau tau knp aku tak jage kau ? Aku takbole nak tipu kau pasal latar belakang aku . '' ! Tasha bace jea terus call Dia . Terus nak Maki Hamun bagai . Siape tak kenal Tasha . Segala Maki Hamun numb 1 ! Aku bersalah gilaa sampai sekarang kat dia nie . AKu nak call dia , nak mintak maaf OnThePhone , tpi ............... ?
Err , tpi aku bengang ! Kalau dulu tak kesah lhh kan kalau aku nak call dia bila-2 mase , tpi sekarang ? Err , nak call pun kena fiker berjuta kali ==

Haihhhh --' wehh Capital A , tiket wayang tuu kan , takpaya lhh bgi aku balik . kalau kau rasa nak buang , buang jea lhh . Kalau kau rasa nak simpan , simpan . Its up to you :') Aku ingat lagi kau cakap dengan aku , kalau tahun depan dah naik pagi , kalau jumpa or terserempak jangan sombong ! Ahaks , aku tak sombong kay , takot kau tuuu jeaaa --' Muahaha .

Uwaaaaaa :'| Aku rindu Cayel akuuuuuu ! Semalam tak text dia , tak Skype dengan diaaaaa :'I Tapi dapat Otp gn Dia :'D Haihhhhhh ~ Moksu aku ajak balik kmpung tapi mak aku takbagi sebab baru balik pagi tadi tkkan petang nak g balik ? Serupa takyah balik Senai ikut Mama tadik , kan ? Brr ~ Ahad baru balik sane balik sebab ada Jemputan Kahwin . Grr ~ Entah dapat jumpa kau kea tak Bie :'< Huwaaaarrggghhh !!! Tapi aku mmg ikut moksuaku balik harinie :DD YEAHHHHHHHH ! Suka nak jumpa kau Cayel <3
Aku rinduuuu nak dengar kau cakap mcm ni . mase OnThePhone semalam :')
Him : Yanggggg ~
Me : Err , yea ?
Him : Syg cayel tak ?
Me : Err , sygg kot ? * takfokus sbb tnga main game .
Him : Ouhh , okay * mcm merajuk
Me : Ehh , soryy , org tnga main game . Cayel ckp ap tadi ?
Him : Erm , tenguk tuu ? Membazir air liur je tau ckp dgn dia nie . Bukan nye fokus ap cayel ckp . Tau tak membazir itu amalan syaitannnn and blablabla ~ * mula nak membebel .
Me : Bieee ! STOP IT ! Haha , penat lhh dnga Cayel bebel . Kalah pempuan ! :P
Him : Err , yelahh . haha , syg , iloveyoumorethanyouknow :* # bg kiss sekali . Bunyik je okay , bukan betul !
Me : ILoveyouTooCayel :* # bagi kiss jugak .
Him : Okay lhh , esuk jumpa tauu , kat Library bawah . Ajak Angah sekali , kang tak pasal-2 kena tangkap basah . HAHAHA
Me : Confirm ea ? Org g sane naik moto lhh , penat nak jalan kaki . Okay , Cayel bwk Zafie skali tauu :) Jumpa esuk , * hati riang
Him : memey ar naik moto . kesian awek aku nati penat jalan kaki . haha . Kay lhh syg , bie penat , nak tidowwww ! bye , ly :*
Me : okayy , cdt low nie , bye , lyt :*


HAHAHA , dah macam Drama pulak kan aku buat nie ? haha , dialog antara aku dngan si dia lahh ! Sape ? Sape lagi kalau bukan Nyett aku tuu ! Hihii ~ Aku nak jumpa dia harinie , tepat jam 4.30 petang .
Haha , aku saje je cerita pasal aku gn Cayel . kalau korang rasa Muak , bole blahh dari sini kay ? Aku tak paksa korang bace ;') Aku tulis kat sini mcam aku Luahkan perasaan aku kat Diari aku .

Kay lahh , outt , nak mam-2 ! Lapoooorrrrrr :'> Kang ade yg kena makan satgy ! XD 
Byeeeeeee :'>

Kite rinduwwww kakak kitee yg kat KL tuwww :') Yg tenga kat Program PermataPintar tuwwwww ! Winduwwww kau kakkkkk <3 Muehehehe

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥