Monday, 24 October 2011 | 10:36 | 0 love drops
okay hai , assalamualaikum :) Atotott -.-' Penat ni menggila gn akak kesayangan aku tuhh . Adoii , haha , dr petang tadi kott menggila gn dea . XD First time in my life , aku guna word ni gn akak aku :
AKU-KAU #ulang taip AKU-KAU
 Adududu , kalau nak baca bole pegi Sini  and Sini and Sini! Adudu , aku mmg gilaa gn Akak aku sorg nii !
Haha , patuh melayan palotak si Alen , Azizie ni bole jadik kan aku sakit mental !
Haha , first time aku bersporting gn akak aku mcm ni , ni yg buat aku makin syg dea gilaaaaa-2 !!!!!!!!!

Kak , oo kak , aku sygg kau bolee ? Mehh samok bontot gn aku mehh *PEACE ^^V
Haha , tapi mst kau suka celek ***** kan ? Haha , bodoh ni , muehehe :'>
mehh sini , celek dhoo . wakakaka :DD

Dah laa wehh ,penat aku layan kau nii ! Lagi satu , tlg ingat ni , aku nak rpat gn kau ni kak , sejak kitorg usu word KAU_AKU , aku gn kau makin rapat kan kak ? Adudu , kak , ilafffchiuuu laaa :* mehhh comolot siket . HAHA ~ mcm yall . ^^V PEACE

Atototo kak , kau comel kak , tpi kau salu ckp kau HODOH laa apelaaa . Jgn nak menyeleweng kan fakta laa dodol :'> Hihiii ~ Btw , lagi sekali aku ckp , aku syg kau gilaaaa-2 ! Kalau kau muak , ckp gn aku ! Kbhaii


Sorry kalau anda nampak cara sy bercakap gn akak sy agak kasar d pndngan mata orang , tpi nilah sebenarnye cara merapatkan relationship kitorang . #means relationship adek nd akak kay ..

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥