❤Hump ~ dia mai dah ..❤
Tuesday, 18 October 2011 | 10:02 | 0 love drops
//hiraukan gambar , sekadar hiasan ..
Okay hai . Okay Assalamualaikum . Jawab salam adalah wajib dari memberi salam . Hai awak yg handsome , hai jugak awak yg cantik , hai jugak awak yg omel giteww . Hihii :>
Dah lama tak nampak kite update blog ni en ? Lame gilee en ? Dah berhabuk bersawang agaknyee :'>
Haha , bukan ap ,kite tadea idea nak buat entry post ap , bila dah bersemangat nak buat post ni , tiba-2 otak blank je , then teros laa save as draft jea :/

Tapi harini bersemangat balik nak buat entry post , otak laju je pikir , tgn gatal je nak taip ap , haha , apelaa enn ? Harini kita exam tau , paper BI , adushhh , janganlah nak suro aku berspeaking lembu sangat . Kentut kang . Haha , seriously , kita dapat jawab la jugak kan . Alhamdulillah :) Bnyk cerita yg kita nak cerita ni , tpi tu laa , takde idea nak tulis entry ap je kan , taktau laa . Pening-2 . Haha . watlekk sudahh //

Okay , aku nak cerita ni , haha , bodoh nyahh budak ni . Celaka ya amatt --' Haa , kan aku dah lepas ckp , aku dah geram aku takreti nak cover-2 bagai konon sopan santun ni , mcm lahanat je . Err >.<' Mulot tak paya la mcm cilaka sangat dohh , nak ckp org itu ini ap sume . Haiihh , mcm kau baik je , mcm good-2 je .
adoii , dahlahh , aku malas nak ckp passal kau , dah exam ni ,
astaghfirullahal'azim :')
Taubat laa izza , taubat laa ! Astaghfirullah :)

Awak , sabtu ni ada kelas tambahan sains laa . dah lah kita ni lemah sains kot , then xkan laa xdtg kot ?
Nak dtg tapi kena bnyk keluar duet laa sebab petang tu ada majlis tuk pengakap . Hum , kena pagi la dol majlis tu , rugi la dol xpegi . Kau ada ? Haha , senget . awak otak kita dah senget ni , nanti kita betolkan lepas kita bangun tido esuk pagi . Babai alls // ilebiuuuu , muahh sikett :*



Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥