Saturday, 22 October 2011 | 11:06 | 0 love drops
Hello :) Hahah , harini nak cerita apa pun iteww tak tahuu maa ~ XD
iteww cite pasal sis comei dulu kay ? Then nanti iteww cite pasal majlis petang tadi nd then cite pasal budak mangang kacau iteww kay ? Deal ?
see ? Manyak kan cite iteww nak kongsi kat korang ni ? Adushh ~ Haha , panat tangan iteww nak menari kat
Keyboard nii ! Hihii ~


Ini Kak sam :)

Atototottt ;'> Cuweeettt nyaaa <3 Suka ni :DD
waduhh akak , sayang kau laa kak :D Sini Muahh siket :* atotoo :') Kite sayang akak kite tauu ! Haha , dea bukan adopt sis kite act , tpi kite dah anggap dea mcm adopt sis kite :) See ? wahhsehh , iteww syg dea laa ! Tpi lagi kite sygg Tuuuuttttt kite ! Hihii ~Name dea Nor Samilah binti Mohd Ismail . 15 y/o . Buda SMK Senai :) akak ni comel je tauu ! kecik molekk je ~  KECIL-2 CILI PADI :)  Kakak , sayang kau laa , muahh siket :*



Nie kaka micaa :) aww 


ni baru adopt sis iteww . hihii , lawa en ? Comel en ? Sepet enn ? Cute enn ? Haa , kalau nak tauu laa enn , muka dea mcm cina . Korean pun ade . haiyokkk -.-' huahua , dalah puteh , sepet lakk tuh ! Aduduu ~ sayang kamu jugak laa kakak ! huhuu , syang dea gilak-2 , takna hilang dea lagi , Muehehe ;'> atotott , kak , sini , cium siket , muahh :* Hihiii , lymoremore <3



# tadea bnd nak post , post pasal ni pun jadik laa :) ILYSM SAYANG

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥