❤Exam ohh Exam :)❤
Thursday, 20 October 2011 | 09:05 | 0 love drops


Okay assalamualaikum anda-2 yg comel loteh sekalian . Apa khabar ? Sihat ? Kita tadea mood ni :'>
Mood kita habes jawab exam Math tadik . kalau nak tauu la kan , tadi kita ada exam tau , kita exam Math <3 Syg math ni , soalan dea memang nak suro aku cium-2 puas-2 laa kan ?
Pangg laa :') Muehehe , susahh jah oii , harhar 
Jadah la aku study entah natang ap je , nak pecah otak aku ingat formula circle , area of sector jadah -.-'
Lalalala ~ memang nak suro aku meniru la kan kalau aku jawab math ni ?

Atotoo :'> Mcm tak kenal je aku ni kan , haha , madah suka meniru jek en ? Tp seriously ,Paper math tadik sumpahsakaisusah gilee toqq !  Aku ad yg tadapat jwb . Haiyakk , pening pale aku , aku menyirap je kot ttadapat jawab soalan uhh ! Err >.<' dalah , just forget it , bnd dah lepas , takyah ingt balek :'>
Sekarang ingat Geo je :) esok paper Geo menyerang . Haha , k laaa bubye , nak study nih , ilapppyouuu :'>


Kalau aku dapat Geo 'A' aku nak peluk Pn.Chai bole? Harhar , elak kena lempang je kan. kahkah ^^


Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥