Wednesday, 19 October 2011 | 08:39 | 0 love drops
Okay hai assalamualaikum , budak-2 hensem comel cantik semua , apa khabar ? Haha , okay , nk ckp pasal apa harinie ? Exam ? Fcuk laa -.-' Aku taknak ckp pape , just want to say , ihateyou exam , harhar , kejam nie . Muehehe , sekali sekala ap salahnye enn ? Grr , geram ni , err , esok exam math eah ?
Haisss , serammm nii , adoi , madah tadi study math kerje nak hentak-2 buku je kan ,
pecah otak nak ingat formula mak jemah oyy .. Nak nangis kita ingat tau , kita dalah study sorang-2 , lagi lah pening , nak pecah , nak mampus pun ade :'> Muehehe

Awak-2 , kita nak pesan sikit nie , takpaya laa berlagak mcm awk ni bagus sangat eah ? Kita sesesepak muka awak kang , nak rasa ? Maihh laa , teteteraaajang pun bole , terus telanjang bulat la kau . Harhar . kejam kau izza :'>
Haha , tu leww sape suro berlagak dpn iteww , iteww tau leww awk tu expert la konon nye bwk moto uhh , tpi jgn la berlagak bagus sangat mcm dah pro . Prosak adelaa .
Awk nak jakun laa nan iteww yg awak ni pandai buat wikang ap sume ? Jadah laa >.<'
sikit pun wa ta heran laa braderr , harhar ,tiap kali wa naik moto lu nak ejek-2 wa , pikir wa heran sangat le ? Taik lembu wa kasi sama lu . wahwah , sesedap mulot je nak ckp aku itu ini , wa bgy pondan cium lu puas-2 baru lu tau kan . Nasib aku tak kenal mana-2 pondan kat sini . elak wa bwk lu pagi susur je kan . Harhar :3 Kejam ~ 


Haduyy , awak-2 , ape nak jadik la gn awak ni enn ?
Aku taksuka dan tak akan hiraukan pertanyaan kau or what so on , sebab , aku taksuka nak layan perckapan kau yg meroyan entah ap-2 . Aku tau kau suka ngalan aku ,tpi jgn jadikan tu alasan sebab kau nak ckp bnd BLUE kat aku . o0o ~ ni aku bgi kau ! Fcuk ! Pondan ! Monyet ! Sombong !

Muehehe :'> Thanks la kau buat aku ceni weh , thanks jugak sebab kau dah paksa aku untuk bnci kau dude ! Gilerrr ~


Sorry if i use harsh word :) Perkataan itu adalah untuk org yg lebih dewasa 

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥