❤SUMPAH SAKIT HATI --'❤
Saturday, 3 September 2011 | 07:44 | 0 love drops
Hye u all . Ape habaq ? Sehat ? Best beraya ? Mesti dapat bnyk duet kan ? haa , dah lama kot aku tak post kat BLOG kesayangan aku nihh . Nak post MALAS dan TAKDE IDEA so aku pun mlas nak wt post .
haishhh , aku penat babe , dari raya pertama kot sampai semalam FULL kot raya .
Aduyyy , penat takyah cakap lha kan ? haishhh , tapi berbaloi kott sebab dapat duet raya .
XD skg niyy pun aku taktahu nak post apa ?
Blank otak nak pikiaq . Hahahahahah ! #gedikmasukloghatpeneng

Okok , aku takda mood gilaaa harinie . dengan semalam ada org wt aku sakithati , harinie pun ada .
hasihhh , aku sabar je kott bilaa dirg buat mcm tuhh . aku malas nak layan lagi . haishhh , biar lhaa dorang nak wt ape pun . Grr ~ lantak diorang lhaaa . Sumpah aku TERKILAN kot bilaa kau buat aku mcm tuhh .
hurmmm ................ 


Iklan 
**  Lоаdіпg.. ██████████████] 99% nak tahu kenapa aku ckp mcm tuhh ? tenguk sinii ..



|
|
|
|
\/

*click untuk besar


seriously , aku mmg tadeh mood nak layan text orang . fr abg FARITH , soryy sangat-2 abg . statement tuhh tak ditujukan kea abg . #perasansangatlahhabgnie
Adek saje skip pasal nie masa abg nak dga prob nie , adek takna abg sesak dgn dga prob adk , tapeh lha , dah byk kali abg bantu adk , dengar prob adk , kalinie takpaya lha , biarlah adk yg smpan prob nie sorang-2.
Lagipun abg nak SPM nanti kang terbeban plak kan ? haha , so , better takpaya kay ?

Oke , berbalik kpd ganbar di atas , sbb ap aku takda mood ? Sbb budak yg TAk RETI MALU nihh , sakitkan hati aku lagi . Hasihhh --' aku taktahu nak cakp ap lha kat aku minah , kalau kau rasa aku nihh bukan terbaik untuk kau , okay fine ,terus terang jer lhaaaa , aku tak kesahh lhaa . aku nak mintak maaf kat kau ats kesalahan yg aku dah buat tpi kau wt aku mcm tunggul . aku tepon kau , kau diam , kasik aku cakap sorang-2 . hesyyy , aku try nak berbaik nan kau lhaaaa siel -.-' 

Ahhhh , lantak kau lhaa labu . aku malss nak pikir pasal kau , yg tak patot di pikir lagii .
Grr ~  

#akustillsayangkaugilaaaa

ERR , NEW HAIR :)))) suka dgn rambut baru nihh . tapi still takbole lupakan peristiwa kat saloon tuhh . hasihhh , sakit hati kotttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iklan
**

Sajee nak update gambar . hahahaha , #nomotif #kbuii

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥