Tuesday, 13 September 2011 | 09:45 | 0 love drops
Awakk , saya ada cerita nihh . Hot kea ? Tak HOT sngt lahh kan ? Brr >.<''
tadi kan ada budak nih nganjing kita tauu . Terdiam lahh jugak kan ? Haha , act , tak rasa pape pun sebab dah
memang aku ckp kan ? Pengajaran tuk dea jugak . Err >.<'' skg kau nak ckp aku lupa kwn aa ?

Sape lupa kawan duluu wehh ? Aku dah kwn balik nan Tasha pun at least aku tadeh lupa kwn-2 aku yg lain wehh ? aku lyn semua . Tp kau ? Aku try nak lyn kau , tpi kau lyn aku mcm hape sehh . pandang aku BADI , pandang mbe-2 aku BADI . Okay , skg aku nk tny , ape masalah kau sebenanya ? Ap yg kau tak puas hati sngt dgn aku aa ? Kau tak suka aku rapat balik nan deaorang ? Salah kea aku nak kwn nan deaorang balik ? Ohh , kalau aku rampas kwn kau , better kau ckp eah ?

Aku tak marah punn . Ermm , tpi knp kan aku rasa LAYANAN KAU , SENYUMAN KAU FAKE GILAA SELAMA NII !!!!!!!! Err , myb perasaan aku kott ? Tpi aku tak rasa tuu semua perasaan aku je , sebab aku rasa mmg betul . See tadi kau terdengar kitorang ckp pasal kau kat blakang kau . Mungkin kau terdengar la kan ? Sengaja nak bgi kau dengar sebab kalau kau dengar bukan ckp blakang la kan ?
Then kau ckp MENYAMPAH then lepastuhh kau pandang badi kat aku , kat Tasha , then buat-2 baik nan aku . Layan aku suci , molek , sopan jee . Alahaii , suci nye laa :) Terharuu sayang :]

Wahwahh , thumbs up to you laa . Ingat awak layan mcm tuhh kat kita , kita taktau laa tuh semua FAKE belaka ? Kita tahan je awak . Dulu kita gado nan awak , Tasha nd Ainin . Then dah gado , oke , kitorang dah berbaik . Even tak rapat dah mcm dulu .Then awak ckp Tasha nd Ainin mcm dah taklayan awk . Dea pinggirkan awak kan ? Awk carik sape ? Kita kan ? Kita layan awk jugak tauu . Even kawan-2 kita yg lain tak terlayan . sampai mereka terasa dgn sikap kita yg lupakan kawn nihh . :'[ jangan lah awak sakitkan hati orang lain kay ? Mcm kitee :')

Tapi at least aku taklupa dorang . Aku cuba dohh nak jaga hati dorang , tapi aku terkilan gak sebab kau asyk ajak aku g mana-2 jee . haihh , kfine , aku ikott jea wehh . Aku cuba nak jaga perasaan kau . Err , tpi pikir gak a wehh , aku kena jaga perasaan mbe aku yg lain jugak kan ? Takan aku nak jaga perasaan aku je , sape nak jaga perasaan aku ? ade ke orang nak jaga perasaan aku ?



Setiap hari aku mcm org BODOH je kan ? Jadik BALACHI kau ap sume ? Tegak jugak eak aku nih ikot je ap yg kaurang suruh ? Brr ~ err lepas aku dah rapat dgn kau , bukan main baik lagi kau , cite kat aku pasal secret kau , pasal ape-2 sume lahh . Then time tuu kau takrapat nan Haziqah lag .
masetuhh jugak aku rapat dgn Haziqah . Bila kau dah rapat dgn haziqah , kau lupa aku wehh . kau tinggal aku . kau g nan Haziqah always . Fuhyiiii >.<'' berdekah aku kat sini tenguk kau .
aku tahu masa kitorang gado dulu-2 , kau ada kutuk aku kan ? Kutuk aku gilaa-2 kan ? Ckp aku BITCH laa apelaaa . Okayy a , aku tak terasa punn act . Mulut kau , sukahati kau lahh kan nak ckp ap ? masa Tasha yg ckp kat aku pasal nih , aku berdekah je wehh . Masa kau kutuk aku , kau kutuk bukan main GILAA lagi , dah baik bukan main BAIK GILAAAAA laaa luuu . Wa tabik sama luu la braderr -_-

Cam bodoh jea kan ? Dah kawan nan aku , jumpa kawan baru , tinggal aku terkontang kanting .
Ouh , kau tulis kat blog ape eak ?

Awak selesa kwn nan Haziqah kan ? Awk belum terkena lag . Kalu awk terkena , kite taktauu nak ckp ap . Myb selesa lag kot ? XD dah kata selesa kwn nan dea kan ? Yee aa , kitorang sedaa diri kitorang sape .
tak layak nak berkawan dgn orang-2 MARKET mcm korang nihh ! HOTSTUFF lahh katakan . Mana layak kwn nan budak jembeh-2 mcm kitorang nih kan ? Err >.<'' ape kata orang eak ?. Haaa , TAK SEPADAN . Mcm langit dgn bumi jer . hasihhh , ada kea manusia mcm nih ?

Okay , kitorang tak ckp kitorang nih BAIK sangat nak kutuk orang , ap sume kan ? Err , dah lahh aku malas nak ckp pasal nih lag . aku just nak berbaik , takna gadoh , takna musuh ap sume . kay ?

Tangan aku dah penat nak taip . akhir kata ASSALAMUALAIKUM . Peace yowww >.<''

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥