Sunday, 4 September 2011 | 08:36 | 0 love drops

Aku taktau aa knp hidup aku mcm nihh ? Kejap happy kejap tak . Knp life aku mcm nie ha ?
Erhh , aku jeles tenguk life org lain , best jea , happy .. Tapi aku ? .....
Hurm , sumpah aku tktahan aa nk hadap sume nih lagi . Myb kaurang bole tenguk aku hapy , tpi itu luaran je , dalaman , hati aku sape tahu wehh ? :'(

Semua takbole paham aku , takbole nak rasa ap yg aku rasa . takbole nak tahu ap isi hati aku nihh . :'I
Ramai kot yg nak tahu prob aku , tpi aku takna cite . Aku rela pendam rasa sakit , perit hati aku nihh . Aku takna kaurang sesak dga prob aku nih . :')
Masetuu , tibe-2 aku nangis kat sch , takde sape tau , tapi KAKAK nampak , dea try nak pujuk aku , dea pujuk aku ckp knp , tpi aku diam , aku takna bgtau dea . Biarlahh aku sorang je yg tau , yg tanggung :|

Tpi sumpah lhaa wehh , aku tktahan nk hadap life mcm nyhh lag dhoo :'( Setiap hari mesti ad jer prob yg dtg . Sape tahan kan ?  Myb ALLAH nak bg aku petunjuk kan .. Aku redhaa .
Aku selalu terkilan , kecewa , sedihh . Haihhh --' bercampur-baur kott perasaan aku nihh :3
Kalau lha tuhan nak cabut nyawa aku skg pun aku sanggup , aku terima seadanya , aku redha jer wehh .
Setiap hari aku nanges sorang-2 , sape kesah ? :((((
Sape pedulik ? ade ker orang nak caring pasal aku ? Aku nih dah mcm tak WUJUD dahhh .

Aku taksuka lhaa , aku FEDUP hidup asyk kena marah , maki jea . BIla mama suh aku wt something , aku buat wehh , aku takna jadik anak derhaka , aku sanggup tolong mama buat itu ini . Aku completekan bnd tuhh dulu even ada bnd lag penting aku kena buat . Tapi kenapa HARUS mama keluarkan STATEMENT mcm tuhh ? Sumpaaa SEDIH siel ! Bukan niat aku nak KURANG AJAR , tp kalau mcm nih lha kan , setiap hari kena fitnah , maki hamun , kena marah , aku ckp JUJUR , aku lebih rela mati , aku nak lari umah !!!!!!! :'(

Selalu aku kena ngalah dgn adek bradek aku :') Okay fine , aku sabar , aku mengalah je ngn dorang . Tp sampai bila ? Sampai bila aku kena ngalah wehh ? Sampai aku mati baru aku bole stop ngalah gn dorang ? dorang ? Ada ker ngalah sikit nan aku ? Sedehh babe :'I Asyk-2 aku kena mrah je , balik-2 muka aku nilah yg kena makihamun mama . Tiap kali aku kena mrah , mesti pasal adek aku .

adek oo adek , knp kaw terAMAT KURANG AJAR dgn aku ? Mana sifat budi bahasa kau , sopan santun kaw yg ayah mama ajar dlm diri kaw ? :|
Dgn kakak kaw dah kurang ajr mcmnihh skalik , dgn mama nd ayah or orang yg lebih tua dari kau mcm mana lha nanti ? kalau mama nd ayah tenguk perangai kau mcm nihh , habes lha kau . aku tahu dpn dorg , kau KONON baik kan ? Sory to say lha , perangaikau nih mengalahkan SYAITOOOONNNNN !!!!!!!!!!!!!
Aku tak tersangka dpd adek mcm kaw weh ? EEhhhh , malu lha sikit , adek-2 kawan aku tadehh pun perangai mcm kaw lha Siel PANDAI !! aku sayang kaw , aku takna adek aku teruk mcm nih skalik :"(


Grr ~ aku sabar je kott kau buat mcm nihh ? :'] Ohh , tengkaruk kaw lhaa . Pandai kan kaw tipu mama ? Asal aku kat bilik je aku online lha ? aku online pun , at least aku tadeh abaikan tanggungjawab aku . Tadeh sampai aku lupa buat kerja sekolah , abaikan ap yg mama suruh tolong . TAKDER wehh ! Hesyy , tadi aku sedap-2 buat hw kat dlm bilik , kaw ckp dgn mama ape ? ' KAKAK MAIN INTERNET JE ' !!!
Lastly sape yg kena marah ? KAU kea ?  TAK kan ? AKU JUGAK WEHHH !!! *repeatagain* AKU !!!!!! :'((((( Mama makihamun aku , marah aku , kau boleh lha gelak sana sini ,ketawakanlah aku KAHKAHKAH ! Seronok tengok kau berdekah !!!

Mama maki aku mcm hape ade kaw kesah ? Ade kaw nak tolong kakak kaw nie ?
Ehhh , sedar lha sikit , aku lha bnyk tolong kaw tau ? Kaw tak sedar kea ?
Aku lha yg tolong kaw masa kaw susahh . Masetu kaw pergi main bola kat mana aku taktahu , oke , mama marah aku , sebab kau takbalek ruma dari pagi smpai mlm . Tpi kaw ?

pee/ass ; AKU NIH MMG MANGSA KEDAAN KEA ?


**LASTWORD
AYAH MAMA , KAKAK NAK JADIK YG TERBAIK , TP KALAU MAMA SELAU NAK BUAT MCM NIHH KAT KAKAK , KAKAK TAKTAHN MAA , KAKAK STREESSS GILAAA PIKIR HAL NIHH . JUJUR KAKAK CAKAP , KAKAK LEBIH RELA MATI DARIP KENA MCM NIE !!!


Biarlahh hati aku skit , biarlahh hati aku menangis , biarlahh jiwa aku pedih , biarlah airmata ini turun untuk kali terakhir , asalkan itu buat kau bahgia . Andai kata esok ajalku tiba , jagalahh diri mu baik-2 .
LAST WORD FROM ME :
- I LOVEE YOUU ALL <3


#SETIAPHARIAKUNAKJAGAHATIORANG,TAPIADAKERORANGNAKJAGAHATIAKU? :'|

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥