❤Hari Raya bakal menjelma tak lama lagi -,-❤
Monday, 22 August 2011 | 07:23 | 0 love drops
Salam dunia, Salam Ramadhan, Salam 1 Malaysia.

k,tahun nih raya sama dgn tarikh hari kemerdekaan rite?
kaurang rasa mana lagi meriah? raya kea, hari kemerdekaan?
haha, aku rasa raya kot? ahh, dua-2 lahh. hihii ~ pejam celik,
pejam celik, ramadhan dah nak melabuhkan tirainya. minggu nih last puasa ann?
fuhh, dah nak raya dah pun. minggu depan jea. so, kaurang bole laa beraya sakan kan?
main mercun ape sume :D semalam adek-2 aku semua main mercun, haihhh, gasak kau laaa.

kalau kau tak raya tahun nihh, padan lah dgn muka kau. haha XD (jahatkanaku)
haha, yelahh, time raya nih lah, byk kes budak HILANG JARI AKIBAT BERMAIN MERCUN . fuhhh,
masuk muka depan newspaper METRO. terpampang lah muka yg tak berapa nak HENSEM tuhh.

chuyy >,<
ce citer, tahun nih kaurang raya kampung kat mana dulu. belah ayah or mama? kasut raya dah beli belum? warna apa? baju raya tahun nih warna apa? hahahah, XD byk tny pulak aku ni kan??
okay, biar aku jawab. haha, (bengong,sendiritanyasendirijawab)
halaaaa, abaikanlahh. okay, tahun nihh aku raya kat Felda Taib Andak. tahu tak? halaaa, kampung MAWI tuhh? Que Haidar juga. XD bangga kot. #jakunjea
haha, kampung belah mama petang raya pertama baru balik. halaaa, dekat-2 jea. toksah risau. kat simpang rengam. :D
tahun nih baju raya aku warna COKLAT nan PINK plus ada PURPLE sikit . kot? tahh, sebab baju uhh ada byk kale, mcm pelangi pun ada. haha, XD tema family aku tahun nih, COKLAT. tahun lepas pink, tahun nih coklat lah plak kan? ngehhh ~ hha, baju aku sama nan mama. memula ingat taknak sama, tapi nenek belikan kain coklat tuk aku, then mama suggest buat baju plain, kain corak. haha, i feel like, 'okay, up to you' :3


kasut raya tahun nih aku decide nak beli kasut wedges yg tinggi-2 uhh. semua madah ejek aku PENDEK kan? ok, skg aku nak beli wedges tuhh. aku belum shopping sangat. khamis nihh myb shopping sakan, mama nak g TIRAM, so , aku kenalah ponteng. hihii :3 my pleasure (:
kuih raya plak. kkk, haaa, kuih raya mama aku belum buat lagi. haha, busy kott? kan mama? :D yelaaa, busy kott cuz asyk jahit baju raya jer. XD mama, jum buat kuih raya jum? nanti kakak tolong, tolong tenguk jer bole? haha, serabai. aku tak minat sngt bab-2 wt kuih nihh, kalau tolong makan tolong tenguk ke bolelah. :3
selebet kan? jangan carik kawan mcm saya. #tibatiba
aku paling suka kuih biskut ALMOND LONDON , MAKMUR , and manymore lahh kuih yg sedap-2. bukan semua sedap kea? #lenjan

hahahaha, serious, aku taksabar nak raya. nak balik umah nenek, nak main bunga api nan cousin. haha, act, aku paling tua kot, yg lain semua dak kecik. ada yg lagi tua, tpi dea tak balik raya. humm :'[
haha, taksabar nak makan ketupat, rendang, kuah lodeh, serunding and pape jelah juadah hari raya. fuhhhhlaaahhhhhwehhhh, sedap hingga menjilat jari kaki wehh. #awaseyzatelahmerepek
hhahaha, patuh taksabar nak raya nan membe-2. nak kutip duit raya. bole gituh?


-kaylahh, nak melayan perut yg mula merengek nihh. XD selamat malam dunia blogg ^^ selamat berpuasa ^^

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥