❤SAYA NAK T-SHIRT DOMO KUN !!!❤
Sunday, 17 July 2011 | 11:09 | 0 love drops
okay , hey all bloggers . jam sekarang menunjukkan pukul 1:52 minit pagi .
jangan tny knp aku tak tidur lgi okay ? haha -.- act , aku malas nak tido ? * malas ? gedik okay .
hurm , harini eyra rajin ber-BLOG WALKING ! ke blog org . haha , sambil-2 tuh curik sikit tuto * bkn curik ok ?
dr blog WAN HAZEL , sys lyssa * credit to she n he .
act , blog diorg mmg TERBAIK wokkk -.- haihhhh .. eyra pund tenga rajin-2 nak edit blog eyra yg serupa buruk niyh okay ? * betul kand ?




then-2 bw kat blog pupel , then ternampak ada contest ? * ker ?
haha , gasak laa . contest tuh SAYA NAK T-SHIRT DOMOKUN !! aww <3
bestt siodd kalau ak dpd ! huhuu ~ even aku dah ada bju domo tuhh * jakun boleh ?
aku nak jugak ! NAK JUGAK ! huh !
haha , pape jer laa kau niyh eyra . gasak kau lar . if rezeki kau ada , dpd laa . if tadehh , tutup mukaa laa . MALUU -,-

ouke , sebab musabab eyra nak kan tshirt nie :
1 - eyra suka gilaa kt domo .* even tak karuk sngt .
2 - domo nie comel <3
3 - eyra nak jakun sikett * godaii -.- gedikk norhh ?
4 - so lovely it . sukaa bhaii . plus , nak sangat baju niyh .
5 - takna jadik org ketinggalan zaman -,-

tuh jek kodd sebab nye  ? haha ~ hope eyra dpt laa yer . thanks kpd PUPEL krana anjurkan contest nii .

saya tag 2 org : mieza , niena , n all .
okey , done ~

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥