❤HARI SUKAN ....❤
Saturday, 30 July 2011 | 08:55 | 0 love drops
Okayy finee . Semalam kand Hari Sukan kat sch akuu . Hihii ~ lembab kan ? Bulan 7 bru nak wat Hari Sukan . Nak dekat puasa plakk uhh . Sch lain myb dah wat bulan bpe tahh . Well , sch kitorang nihh kan speCIAL sikitt .
Kihkihkih ^^  tak sabar nak tnggu hari sukan semalam . pagi tuhh kelam kabut carik seluar , baju and tudung segala bagai . Haha , padah tido lmbt , kand dah bangun lambat . #padanmukakau......
Brr ~ okay . Gerak dari umah jer dah kelam kabut kand , gerak kul 7 . Walamakk == haha , tak mcm dah terlambat plak adek-2 aku uhh . Aku tak kesah sbb masuk pun kul 7 lebeyy ann . So , no wonder . Hurm , disebabkan dah lambat ayh anta aku kat bustop tepi jalan . Haihh == , terpaksa jalan kaki g sch . err , tapehh , exercise di awal pagi . Yohhhh ! Hihii .. Then , dah sampai dpn dewan , first thing aku carik ofc kawan-2 aku .
Diorg tak dtg lagi lahh dho . Perhh , sedeyy bhai . Hurm , nasib baik Farah ada . Kalau tak aku mcm org gilaa laa kay situh carik kwn . Then Farah ajak carik geng dea . Aku ikot jea laa . Takan aku nak sorg-2 plakk ann ?
Okay , skali aku nampak Damia dah dtg . Aku dgn bangga g laa serbu dea ann . Then dah jumpa Damia , aku g laa nan dea . First , aku ingat nak carik mereka *yg rumah jingga.. kat khemah , tpi tadeh , then aku teringat laa , kalau perbarisan mesti mereka-2 nihh kat BILIK SENI . Okay then , aku puns pergi . Yehh , mmg mereka ada .
Haha , masuk-2 jea dorg tenga bermekap bagai . Ooopppsss , mekap  kea ? Aku rasa tak ? Err , diorg conteng muka . Yeahh , guna buncho . Lukis seperti muka harimauu . Auuummmmm ~ haha , then aku tenguk jelah diorg kena conteng muka . Well , aku tak masuk pun . So , aku pun tenguk jelahh kan ?
Hurrrmmmm ==' Haha , pas uhh ann , nak tahu tak siapa jadik maskot umah jingga ?
jengjengjeng ^^ Rahsia lorhh . Hihii , nak tahu keea ? Haha , okay laa . okay okay . maskot nye ialahh ;
tadaaaaaaaaaaaaaaaa

|
|
|
|
|
\/

cikgu asyraf a.k.a boboy or harimau liar
haha , tuhh laa maskot nye . BOBOY . haha , nakal betul harimau nihh .
asyk kacau umah lain jea . Cucuk sana laa , sini laa . Then kacau cikgu-2 umah lain .
Mmg terserlahh kenakalan harimau nihh . Then kan masa tengah syok-2 perbarisan tuhh , hujan laa plakk .
Masing-2 berlari pergi kat booth umah sukan masing-2 . Haha , tak terkecuali aku . Haiihhh , tergelakk aku . 
Kesian budak-2 perbarisan . Basah abis . Harimau tuhh pun basah gakk . Kesian dea :)
Habis turun semua warna kat muka diorg . Haha , comot sudaaa .
Tatataratiaaaaa-2 ~ jengjengjeng ^^

ahh , melalut sudaaa , okay smbung lagi . Lepas hujan dah berhenti tuhh , aku carik Tasha , Anis , Ainin and Normi . Then dah jumpa , ap lagi . Jalan-2 , beli air then dudok kat mana-2 tempat yg kosong .
Hihehho (;
okay , then acara-2 larian diadakan . Aku bukan main lagi sokong umah jingga tauu . Haihh , dudok situh menggila nan diorgg . Kahkahkah ^^
Then-2 Anis tak sabar nak tenguk usop lari . Si Tasha tak sabar nak tenguk Dodi lari .

haha , then acara cikgu-2 lari . fuuhhhyyoooo ~ ust aliff lari tau ? Percaya ? Tenguk nihh kalu tak percaya .

|
|
|
\/


kau nampak kan ? Semangat kan ?
huhuu ~ Tabik springg laaa sama ustz .
haha , then-2 cikgu suroo dudok kat dpn dewan for umumkan umah ap yg juara tahun nihh ?
Berdebar laa jugakk kan ?
haha , okay , aku snap-2 laa dulu kan ?
then dudok kat barisan umah jingga nan Tasha and Damia .
Okay foineee , aku duddok laa smbil berbual nan dorg . T.T

Okay , pas uhh , cikgu umumkan umah sukan ap yg juara tahun nihh . Brr `
haihh , tempat keenam : JINGGA 
kelima : HIJAU 
keempat : MERAH 
ketiga : UNGU 
kedua : KUNING
pertama : BIRU 

BIRU sekali lagi menjadi juara pada tahun ini . Congrate kpd ahli-2 rumah biru . Suka laa awk yee ?
Hahax , sukaa laa wehh . 2 tahun berturut turut wehh juara . Almaklum , OLAHRAGAWAN pun dr umah biru wehh . 
Fuhhyooo -.- then dah bersurai , aku pun carik-2 Tasha Izati , huuu , LOL .
Then teman dea tukar baju jap . Then enjoy kat KFC with Farah , Nora and Tasha .

HIHII , nampak / sedap tak ?
haha , saje mkn . lepaskan kempunan tuhh . Dah nak puasa dahh . Kang tak dapat nak mkn kang .
Haha , LOL -.-
then dah siap-2 mkn semua , pegy tgu kat bas kat bustop auhhh . Bape jam laa kan aku tgu bas uhh . Nak dekat 2jam kott . Well , bas airport kan susah nak dapt .
Terpaksa laa tgu lama at situhh . sambil tuhh sempat jugak pose-2 . Haha , tengukk nyy :

haha , sampai cikgu asyraf cmnt kat FB : mcm minah bangla tgu bas kilang . haihhh ,
shhhiiioooooootttt -.-'
aptb laa cikgu nihh . hiii ~
okay , then dlm kul 3 lebey gituhh , bas pun sampai . BAS ISKANDAR .
tuhh jelahh bas yg aku biasa naik time balik sch if ada pape event sampai ptg kt sch . mcm tadeh bas laen kn?
haha , LOL . 
err ~ then penat sangat tgu bas , aku , nina , tasha and milah ap lagi . Singgah Econsave jap .
Singgah econsave buat ap ? Nak beli sayur makcik -.-'
Haihh , aptb . Ofc melantak CoolBlog dherr ^_^

haha , apeseyy . Nampak cool je kan ? Superbb !
Kihkihkihh ^^
haha , okay laa .

Ramadhan bakal menjelma tak lama lagi kan ? Di kesempatan ini , saya ingin mengucapkan 
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK . Semoga Ramadhan kalini memberi kita sejuta mkna dan keinsafan . InsyaALLAh . Lakukan laa Ibadat sedaya yg kita mampu . Moga amaln dan kebaikan kita diberkati Allah S.W.T . Amiiinnnnn ~

# DUNIA ITU RACUN , ZUHUD ITU UBATNYA ..
                                                                             HARTA ITU RACUN , ZAKAT ITU UBATNYA ..
PERKATAAN YG SIA-2 ITU RACUN , ZIKIR ITU UBATNYA ..
SELURUH TAHUN ITU RACUN , RAMADHAN ITU UBATNYA ..
SERIBU MLM ITU RACUN , MLM LAILATUL QADAR ITU LAA UBATNYA ..

Hearts, eyza

♥ Past / Future ♥