❤oke , aku memang angin harinii ~❤
Sunday, 12 June 2011 | 04:14 | 0 love drops
oke , kau mmg sengaje nak buat aku hangin kan ? kau sengaje nak buat aku mengamokk kan?
oke , fine . tapehh , aku mengerti . aku paham . kalu aku mengamok sekalipun , sapeh la yg na backup aku blek kan ? lastly , aku yg kena balekk . better aku diam je . tapehhh , aku sba . aku dah lame sba nan pangai kau , dah lme aku perhati perangai kau , sekali kau buat kat aku , oke , aku diam . 2nd kau buat lagi , ok , aku diam . for the 3rd , kau buat lagi , ok , tapehh aku diam , aku diam aku sbar , sebab aku sygg kau , kau adek aku , aku tanak kauu kenaa marahh . biar lahh aku kena marahh . kadang-2 , aku rase aku mcm nak lari je dr rumahh ni . aku tktahan lahh , hari-2 nak kena tahan perasaan aku . aku selalu pendam perasaan aku . kenape aku susahh nak dapat adek yg phm perasaan sorg kakak ? ha ? aku takpaham ngan life ni . haiihhhhh , setiap harii aku nak kena mengalah nan dorang . setiap hari . sampai bila lagi aku kena mengalah ? takan hari-2 aku nak kena ngalah ? mane keadilan aku sebgai sorang kakak ? aku pendam je prasaan ni . sampai aku nangis kat sch , aku luah kat BFF aku yg tersayangg , aku dah tadehh sapehh yg nak dgr luahan hati aku . so , better aku cite kat dorang kaan ? hilang sikit bebanan aku ni . hurm :(
keyh , aku mmg kena mengalah nan dorg kan ? tp , smpy bila ?
sampai aku dah mati bru dorg nak mintak maaf nan aku ? OH TUHAN ! kenapa life aku seteruk ni ?
aku takpaham la . yelahh , aku bkn sape-2 nak pertikaikan ape yg ALLAH buat kan ? tabaekk -.-
okay la babe , aku mls nak wtbanjir kat dlm uma ni . haihh , ape-2 punn , life mmg mcm ni , byk dugaan nye .
so , ape-2 pun  kite ENJOY !!! k , byee , internet lembobbb T____T

Hearts, eyza

/ Future ♥